Мазно бричење по целото тело

Tример за тело
BG5020 • Систем за удобност на кожата

 • Екстра-долг додаток за грб

 • Ергономска рачка за максимална контрола

Серијата 5000 е дизајнирана за моќно преминување преку влакната, без нарушување на удобноста на кожата, без разлика дали се работи за градите или за тешкодостапните области на грбот. Можете да ја користите бричалката што е пријателска кон кожата или да поткаструвате со кликнување од 3,5 или 7 мм должина на чешелите.


Го дофаќа и го пресекува секое влакно

Систем за удобност на кожата

Дизајниран е да биде безбеден и удобен за под пазувите, градите и стомакот, грбот и рамената, препоните и нозете. Системот за удобност на кожата ги дофаќа и ги пресекува влакната со различна должина без пореба од разновидни алатки и без контакт со кожата со острите рабови. Главата за бричење има патентирани заоблени врвови и хипо-алергенска фолија за да ја заштити вашата кожа во текот на бричењето. За темелни резултати, двонасочните тримери ги сечат долгите влакна, што се избричени со фолијата.

Отстранување на влакната на грбот

Ергономска рачка со додаток за грб

Удобно отстранување на влакната од грбот. Овој додаток е специјално дизајниран за удобно бричење на грбот.

Три фиксни поставки за должина

Чешли за потстрижување од 3, 5 и 7 мм

Тримерот има три чешли со различни должини за поткастрување на влакната по телото. Прицврстете го чешелот на врвот на системот за бричење или потстрижување на влакната со фиксна должина од 3 мм, 5 мм или 7 мм. За мазни резултати, можете да го користите системот за бричење без чешлите. За подебели влакна се препорачува претходно потстрижување со чешлите со фиксна должина.

Што е во кутијата?

Вашиот мултифункционален тример BG5020 доаѓа во комплет со:

 • Три чешли за тело (3, 5, 7 мм)
 • Екстра-долг додаток за грб
 • Четка за чистење


3 899 ден.*

* Препорачана цена на мало. Секој трговец на мало си определува своја сопствена цена.

Споредба на нашите апарати

за други
модели на Lumea

Серија 7000

5 399 ден.*

BG7025/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 5000

3 899 ден.*

BG5020/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 3000

2 299 ден.*

BG3010/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Основни карактеристики

 • Двостран дизајн со вграден апарат за потстрижување
 • Додаток за грб
 • Уникатна заштита за кожата

Систем за потстрижување

 • Систем за следење на контурите на кожата
 • 5 интегрирани поставки за должина
 • Елемент за бричење: Фолија со два преттримера
 • Интегриран елемент за поткастрување
 • Систем за удобност на кожата
 • 3 фиксни поставки за должина
 • Елемент за бричење: Фолија со два преттримера
 • Систем за заштита на кожата
 • 1 фиксна поставка за должина
 • Елемент за бричење: Фолија со два преттримера

Лесна употреба

 • 100% водоотпорен
 • Безжична употреба
 • Показател за батерија
 • Ергономска рачка
 • 100% водоотпорен
 • Безжична употреба
 • Показател за батерија
 • Ергономска рачка
 • 100% водоотпорен
 • Безжична употреба
 • Ергономска рачка

Батерија

 • 1 час полнење - 80 минути работа
 • Литиум-јонска батерија
 • 1 час полнење - 60 минути работа
 • Литиум-јонска батерија
 • 8 часа полнење - 50 минути работа
 • Батерија NiMh

Вклучени додатоци

 • Чешел за потстрижување што се нагодува од 3 до 11 мм
 • Торбичка
 • Четка за чистење
 • Чешли од 3, 5 и 7 мм
 • Додаток рачка за грб
 • Четка за чистење
 • Чешел за потстрижување од 3 мм
 • Четка за чистење
Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

* Препорачана цена на мало. Секој трговец на мало си определува своја сопствена цена.