Дизајниран да ги заштити дури и чувствителните области

Tример за тело
BG3010 • Уникатен систем за заштита на кожата

 • Тенка рачка што не се лизга

 • Двонасочен чешел за потстрижување од 3 мм

Серијата 3000 е дизајнирана за моќно преминување преку влакната, без нарушување на удобноста на кожата. Можете да ја користите бричалката што е пријателска кон кожата или да поткаструвате со чешелот со должина од 3 мм.


Удобно потстрижување

Уникатен систем за заштита на кожата

Главата за бричење има патентирани заоблени врвови и хипо-алергенска фолија за да ја заштити вашата кожа во текот на бричењето. Ова овозможува удобно поткастрување дури и на чувствителните области без директен контакт помеѓу ножевите и кожата.

Водоотпорен

Ергономска рачка што сперчува лизгање

Гумената рачка е дизајнирана да обезбеди опртимално ракување дури и кога е влажна, за подобра контрола при употребата, под туш или надвор од него.

Потстрижување на секавов вид влакна

Двонасочен чешел за потстрижување од 3 мм

Со уникатно дизајнираниот двонасочен тример и чешелот од 3 мм, овој апарат дава можност да се дофатат и потстрижат влакната дури и кога растат во различни насоки. Системот за бричење можете да го користите без чешел, за темелни резултати. За подебели влакна се препорачува претходно потстрижување со чешелот.

Што е во кутијата?

Вашиот мултифункционален тример BG3010 доаѓа во комплет со:

 • 1 чешел за тело 3 мм
 • Четка за чистење


2 299 ден.*

* Препорачана цена на мало. Секој трговец на мало си определува своја сопствена цена.

Споредба на нашите апарати

за други
модели на Lumea

Серија 7000

5 399 ден.*

BG7025/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 5000

3 899 ден.*

BG5020/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 3000

2 299 ден.*

BG3010/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Основни карактеристики

 • Двостран дизајн со вграден апарат за потстрижување
 • Додаток за грб
 • Уникатна заштита за кожата

Систем за потстрижување

 • Систем за следење на контурите на кожата
 • 5 интегрирани поставки за должина
 • Елемент за бричење: Фолија со два преттримера
 • Интегриран елемент за поткастрување
 • Систем за удобност на кожата
 • 3 фиксни поставки за должина
 • Елемент за бричење: Фолија со два преттримера
 • Систем за заштита на кожата
 • 1 фиксна поставка за должина
 • Елемент за бричење: Фолија со два преттримера

Лесна употреба

 • 100% водоотпорен
 • Безжична употреба
 • Показател за батерија
 • Ергономска рачка
 • 100% водоотпорен
 • Безжична употреба
 • Показател за батерија
 • Ергономска рачка
 • 100% водоотпорен
 • Безжична употреба
 • Ергономска рачка

Батерија

 • 1 час полнење - 80 минути работа
 • Литиум-јонска батерија
 • 1 час полнење - 60 минути работа
 • Литиум-јонска батерија
 • 8 часа полнење - 50 минути работа
 • Батерија NiMh

Вклучени додатоци

 • Чешел за потстрижување што се нагодува од 3 до 11 мм
 • Торбичка
 • Четка за чистење
 • Чешли од 3, 5 и 7 мм
 • Додаток рачка за грб
 • Четка за чистење
 • Чешел за потстрижување од 3 мм
 • Четка за чистење
Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

* Препорачана цена на мало. Секој трговец на мало си определува своја сопствена цена.