Водоотпорен тример за тело „сè-во-едно“

Tример за тело
BG7025 • Систем за следење на контурите

 • Двостран дизајн

 • Чешел за потстрижување со удобно нагодување

Серијата 7000 е совршено решение „се-во-едно“, што содржи вграден тример од едната страна и систем за следење на контурите пријателски кон кожата од другата страна, за удобно потстрижување или бричење насекаде под вратот.


Го дофаќа и го пресекува секое влакно

Систем за следење на контурите на кожата

Системот за удобност на кожата ги дофаќа и ги пресекува влакната со различна должина без пореба од разновидни алатки и без контакт со кожата со острите рабови. Двонасочните апарати за прострижување ги отсекуваат долгите влакна за мазни резултати при бричењето. Дополнителната флексибилност на системот за следење на контурите ги следи сите облини и површини на телото за прецизно постигнување на изгледот што сакате да го добиете.

Тримери за тело

Двостран дизајн

Едноставно префрлање помеѓу функциите потстрижување и бричење благодарение на аеродинамичниот дизајн, една алатка - минимален напор.

Ги потстрижува најцврстите влакна

Чешел за потстрижување со удобно нагодување

Вградениот тример и чешелот што се нагодува со 5 поставки за должина се дизајнирани да понудат поголема моќност за потстрижување дури и на најдебелите влакна. За да ја одржите посакуваната должина на косата или за да добиете природен изглед , нагодете го чешелот на должина од 3 до 11 мм. Можете да го користите системот за бричење од другата страна, за да постигнете мазни резултати.

Што е во кутијата?

Вашиот тример за тело BG7025 доаѓа во комплет со:

 • Торбичка
 • Четка за чистење


Споредба на нашите апарати

за други
модели на Lumea

Серија 7000

BG7025/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 5000

BG5020/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 3000

BG3010/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Основни карактеристики

 • Двостран дизајн со вграден апарат за потстрижување
 • Додаток за грб
 • Уникатна заштита за кожата

Систем за потстрижување

 • Систем за следење на контурите на кожата
 • 5 интегрирани поставки за должина
 • Елемент за бричење: Фолија со два преттримера
 • Интегриран елемент за поткастрување
 • Систем за удобност на кожата
 • 3 фиксни поставки за должина
 • Елемент за бричење: Фолија со два преттримера
 • Систем за заштита на кожата
 • 1 фиксна поставка за должина
 • Елемент за бричење: Фолија со два преттримера

Лесна употреба

 • 100% водоотпорен
 • Безжична употреба
 • Показател за батерија
 • Ергономска рачка
 • 100% водоотпорен
 • Безжична употреба
 • Показател за батерија
 • Ергономска рачка
 • 100% водоотпорен
 • Безжична употреба
 • Ергономска рачка

Батерија

 • 1 час полнење - 80 минути работа
 • Литиум-јонска батерија
 • 1 час полнење - 60 минути работа
 • Литиум-јонска батерија
 • 8 часа полнење - 50 минути работа
 • Батерија NiMh

Вклучени додатоци

 • Чешел за потстрижување што се нагодува од 3 до 11 мм
 • Торбичка
 • Четка за чистење
 • Чешли од 3, 5 и 7 мм
 • Додаток рачка за грб
 • Четка за чистење
 • Чешел за потстрижување од 3 мм
 • Четка за чистење
Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket