Иновативен систем за подигнување и потстрижување на влакната за беспрекорно рамномерно потстрижување

Тример за брада
ВТ3226 • Иновативен систем за поткревање и потстрижување

 • 20 поставки за должина што се заклучуваат

 • Ножеви што се пријателски кон кожата

Овој тример со иновативниот систем Lift & Trim ги поткрева и ги дофаќа легнатите влакна за постигнување на ефикасни резултати при поткаструвањето. На овој начин лесно ќе го постигнете изгледот што го посакувате, како што се тридневна подникната брада, кратка брада и долга брада.


Идеално обликувана брада

Иновативен систем Lift & Trim

Вградениот чешел ги поткрева и ги насочува влакната во оптималната позиција за поткастрување, за рамномерно лесно потстрижување и обликување. Овој тример има двапати наострени ножеви целите од метал што сечат повеќе влакна при секое преминување за побрзо поткастрување.

Изберете ја посакуваната должина

20 поставки за должина што се заклучуваат

Тркалото за зумирање ви овозможува да одберете поставки за должина од 0,5 до 10 мм со 0,5 мм прецизни чекори.

Ножеви што се пријателски кон кожата за мазна кожа

Заоблени врвови

Ножевите имаат заоблени врвови за мазен контакт со кожата за да спречат појава на гребаници и иритација.

Што е во кутијата?

Вашиот тример за брада ВТ3226 доаѓа во комплет со:

 • Чешел за брада
 • Торбичка
 • Четка за чистење


Споредба на нашите апарати

за други
модели на Lumea

Серија 7000

BT7510/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 3000

BT3226/14

Купи од Neptun Купи од Setec

Серија 3000

BT3206/14

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Основни карактеристики

 • Вграден вакуумски систем
 • Систем за поткревање и потстрижување
 • Систем за поткревање и потстрижување

Систем за потстрижување

 • Двојно наострени метални ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Ножеви со заоблени врвови за нежен контакт со кожата
 • Систем за поткревање и потстрижување
 • 20 поставки за должина за од 0,5 до 10 мм
 • Прецизност (големина на чекорите): од 0,5 мм
 • Двојно наострени метални ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Ножеви со заоблени врвови за нежен контакт со кожата
 • Систем за поткревање и потстрижување
 • 20 поставки за должина за од 0,5 до 10 мм
 • Прецизност (големина на чекорите): од 0,5 мм
 • Ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Ножеви со заоблени врвови за нежен контакт со кожата
 • Систем за поткревање и потстрижување
 • 20 поставки за должина за од 0,5 до 10 мм
 • Прецизност (големина на чекорите): од 0,5 мм

Лесна употреба

 • Додатоци што можат да се мијат
 • Дигитален приказ
 • Показател за батерија со 3 нивоа
 • Работа со или без кабел
 • Без потреба од подмачкување
 • Додатоци што можат да се мијат
 • Показател за батерија со 3 нивоа
 • Работа со или без кабел
 • Без потреба од подмачкување
 • Ергономска рачка
 • Додатоци што можат да се мијат
 • Показател за батерија со 3 нивоа
 • Работа со или без кабел
 • Без потреба од подмачкување
 • Ергономска рачка

Батерија

 • Литиум-јонска батерија
 • Време на работа: 100 минути
 • Време на полнење: 1 час
 • Батерија NiMh
 • Време на работа: 60 минути
 • Време на полнење: 1 час
 • Батерија NiMh
 • Време на работа: 60 минути
 • Време на полнење: 1 час

Вклучени додатоци

 • Прецизен тример
 • Чешел за брада: 3 мм
 • Чешел за детали
 • Торбичка
 • Четка за чистење
 • Чешел
 • Торбичка
 • Четка за чистење
 • Чешел
 • Торбичка
 • Четка за чистење
Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket