Лесно постигнување изглед на тридневна брада

Тример за брада
BT3206 • Систем за поткревање и потстрижување

 • Лесно чистење

 • Употреба со кабел или 60 минути безжична употреба

Иновативниот систем Lift & Trim ги поткрева и ги дофаќа легнатите влакна за постигнување на ефикасни резултати при поткаструвањето. На овој начин лесно ќе го постигнете изгледот што го посакувате, како што се тридневна подникната брада, кратка брада и долга брада.


Идеално обликувана брада

Иновативен систем Lift & Trim

Вградениот чешел ги поткрева и ги насочува влакната во оптималната позиција за поткастрување, за рамномерно лесно потстрижување и обликување. Овој тример има двапати наострени ножеви целите од метал што сечат повеќе влакна при секое преминување за побрзо поткастрување.

Одржувајте го чист вашиот тример за брада

Лесен за чистење

Откачете ja главата и исплакнете ја под млаз вода од чешма за да ја исчистите лесно. Исушете ја пред повторно да ја вратите на апаратот.

Показател за батерија

Употреба со кабел или 60 минути безжична употреба

Полнете го вашиот тример 1 час за да добиете 60 минути безжична работа или користете го со кабел додека се полни. Показателот на батеријата на овој тример ви покажува каков е статусот на батеријата: ниска, празна, се полни или наполнета. На тој начин, вие ќе можете да го полните тримерот на време и да биде полн за да не останете со празна батерија во текот на поткаструвањето.

Што е во кутијата?

Вашиот тример за брада BT3206 доаѓа во комплет со:

 • Чешел за брада
 • Торбичка
 • Четка за чистење


Споредба на нашите апарати

за други
модели на Lumea

Серија 7000

BT7510/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 3000

BT3226/14

Купи од Neptun Купи од Setec

Серија 3000

BT3206/14

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Основни карактеристики

 • Вграден вакуумски систем
 • Систем за поткревање и потстрижување
 • Систем за поткревање и потстрижување

Систем за потстрижување

 • Двојно наострени метални ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Ножеви со заоблени врвови за нежен контакт со кожата
 • Систем за поткревање и потстрижување
 • 20 поставки за должина за од 0,5 до 10 мм
 • Прецизност (големина на чекорите): од 0,5 мм
 • Двојно наострени метални ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Ножеви со заоблени врвови за нежен контакт со кожата
 • Систем за поткревање и потстрижување
 • 20 поставки за должина за од 0,5 до 10 мм
 • Прецизност (големина на чекорите): од 0,5 мм
 • Ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Ножеви со заоблени врвови за нежен контакт со кожата
 • Систем за поткревање и потстрижување
 • 20 поставки за должина за од 0,5 до 10 мм
 • Прецизност (големина на чекорите): од 0,5 мм

Лесна употреба

 • Додатоци што можат да се мијат
 • Дигитален приказ
 • Показател за батерија со 3 нивоа
 • Работа со или без кабел
 • Без потреба од подмачкување
 • Додатоци што можат да се мијат
 • Показател за батерија со 3 нивоа
 • Работа со или без кабел
 • Без потреба од подмачкување
 • Ергономска рачка
 • Додатоци што можат да се мијат
 • Показател за батерија со 3 нивоа
 • Работа со или без кабел
 • Без потреба од подмачкување
 • Ергономска рачка

Батерија

 • Литиум-јонска батерија
 • Време на работа: 100 минути
 • Време на полнење: 1 час
 • Батерија NiMh
 • Време на работа: 60 минути
 • Време на полнење: 1 час
 • Батерија NiMh
 • Време на работа: 60 минути
 • Време на полнење: 1 час

Вклучени додатоци

 • Прецизен тример
 • Чешел за брада: 3 мм
 • Чешел за детали
 • Торбичка
 • Четка за чистење
 • Чешел
 • Торбичка
 • Четка за чистење
 • Чешел
 • Торбичка
 • Четка за чистење
Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket