Апарат за потстрижување за целосна прецизност

Апарат за потстрижување
HC7640 • Контролни копчиња

 • 60 поставки за должина: од 0,5 до 42 мм

 • 120 минути безжична работа

Апаратот за потстрижување серија 7000 ви дава целосна прецизност и контрола на фризурата само со едно кликнување. Со чешли на електричен погон и високо ефикасен елемент за сечење - ова е единствениот апарат за потстрижување што веднаш ги дава очекуваните резултати.


Прецизна контрола со притискање на едно копче

Контролни копчиња

Интуитивниот кориснички интерфејс ви дава прецизна повратна информација за избраната должина. Користете ги копчињата за лесно избирање и заклучување на над 60 поставки за должина. Брзо прегледајте ги должините или полека поместувајте го секој чекор од 0,2 мм.

Прецизна контрола на поставките за должина

60 поставки за должина

Користете ги контролните копчиња за прецизно избирање и заклучување на посакуваната должина со над 60 поставки за должина. Користете гo чешлот за потстрижување со чекор од точно 0,2 мм помеѓу 1 и 7 мм, и 1 мм помеѓу 7 и 42 мм. Исто така, можете да го користите без чешел за потстрижување од 0,5 мм.

Интелигентни чешли на електричен погон

Меморирање на последната поставка

При вклучување на апаратот за потстрижување чешелот се враќа на последната должината што сте ја користеле.

Што е во кутијата?

Вашиот апарат за потстрижување HC7640 доаѓа во комплет со:

 • Три чешли за коса
 • Четка за чистење


Споредба на нашите апарати

за други
модели на Lumea

Серија 7000

HC7460/15

Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 5000

HC5440/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 3000

HC3400/15

Купи од Neptun Купи од Setec

Основни карактеристики

 • Контролни копчиња
 • Турбо-режим
 • Подолго време на работа во споредба со претходните модели
 • Побрзо и поостро сечење

Систем за потстрижување

 • Ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Број на поставки за должина: 60
 • Прецизност (големина на чекорите): од 0,2 мм
 • Поставки за должина: од 0,5 до 42 мм
 • Избирање на должината: дигитално лизгање,чешли на електричен погон
 • Ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Број на поставки за должина: 24
 • Прецизност (големина на чекорите): од 1 мм
 • Поставки за должина: од 0,5 до 23 мм
 • Ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Број на поставки за должина: 13
 • Прецизност (големина на чекорите): од 2 мм
 • Поставки за должина: од 0,5 до 23 мм

Лесна употреба

 • Чистење: елемент за потстрижување што се расклопува
 • Без потреба од одржување: нема потреба од подмачкување
 • Функција за меморирање
 • Чистење: ножеви што можат да се мијат
 • Без потреба од одржување: нема потреба од подмачкување
 • Чистење: ножеви што можат да се мијат
 • Без потреба од одржување: нема потреба од подмачкување

Батерија

 • Литиум-јонска батерија
 • Работа: со и без кабел
 • Време на работа: 120 минути
 • Време на полнење: 1 час
 • Батерија NiMh
 • Работа: со и без кабел
 • Време на работа: 75 минути
 • Време на полнење: 8 часа
 • Работа само со кабел

Вклучени додатоци

 • 3 чешли за коса
 • Четка за чистење
 • 1 чешел за коса
 • Четка за чистење
 • 1 чешел за коса
 • Четка за чистење
Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec