Брзо поставување на должината што ја сакате

Апарат за потстрижување
HC3400 • Ножеви од не`рѓосувачки челик

 • Еден чешел со 13 должини од 0,5 мм до 23 мм

 • Континуирана работа со кабел

Апаратот за потстрижување коса серија 3000 е создаден за брзо поставување на должината што ја сакате и долготрајна употреба. Ножевите од не`рѓосувачки челик и чешлите за коса што се нагодуваат се дизајнирани да ви обезбедат секојдневно брзо и прецизно потстрижување.

Брзо поставување на должината што ја сакате

13 поставки на должината со заклучување

Свртете го тркалцето за да ја изберете и да ја заклучите посакуваната должина - со 13 поставки за должина од 1 до 23 мм и со точно 2 мм помеѓу нив. Исто така, можете да го користите без чешел за мазно потстрижување од 0,5 мм.

Поминува низ секаков вид коса

Технологија DualCut

Справување со секаков тип на коса со нашата напредна технологија DualCut, комбинација на двојно наостерни елементи за сечење со намалено триење. Иновативниот елемент за сечење е проектиран одлично да се справи секој пат, потстрижувајќи ја косата двојно побрзо од обичните апарати за потстрижување на Philips, со безбеден штитник од не`рѓосувачки челик за совршена издржливост.*

Ножеви што можат да се мијат

Лесно чистење

Едноставно, откачете ги и исплакнете ги ножевите и чешлите под млаз вода за да ги исчистите целосно.

Што е во кутијата?

Вашиот апарат за потстрижување HC3400 доаѓа во комплет со:

 • 1 чешел за коса
 • Четка за чистење


Споредба на нашите апарати

за други
модели на Lumea

Серија 7000

HC7460/15

Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 5000

HC5440/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 3000

HC3400/15

Купи од Neptun Купи од Setec

Основни карактеристики

 • Контролни копчиња
 • Турбо-режим
 • Подолго време на работа во споредба со претходните модели
 • Побрзо и поостро сечење

Систем за потстрижување

 • Ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Број на поставки за должина: 60
 • Прецизност (големина на чекорите): од 0,2 мм
 • Поставки за должина: од 0,5 до 42 мм
 • Избирање на должината: дигитално лизгање,чешли на електричен погон
 • Ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Број на поставки за должина: 24
 • Прецизност (големина на чекорите): од 1 мм
 • Поставки за должина: од 0,5 до 23 мм
 • Ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Број на поставки за должина: 13
 • Прецизност (големина на чекорите): од 2 мм
 • Поставки за должина: од 0,5 до 23 мм

Лесна употреба

 • Чистење: елемент за потстрижување што се расклопува
 • Без потреба од одржување: нема потреба од подмачкување
 • Функција за меморирање
 • Чистење: ножеви што можат да се мијат
 • Без потреба од одржување: нема потреба од подмачкување
 • Чистење: ножеви што можат да се мијат
 • Без потреба од одржување: нема потреба од подмачкување

Батерија

 • Литиум-јонска батерија
 • Работа: со и без кабел
 • Време на работа: 120 минути
 • Време на полнење: 1 час
 • Батерија NiMh
 • Работа: со и без кабел
 • Време на работа: 75 минути
 • Време на полнење: 8 часа
 • Работа само со кабел

Вклучени додатоци

 • 3 чешли за коса
 • Четка за чистење
 • 1 чешел за коса
 • Четка за чистење
 • 1 чешел за коса
 • Четка за чистење
Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec