Мултифункционален тример „14-во-1“ за извонредно обликување и прецизност

Мултифункционалeн тример
MG7745 • Технологија DualCut

 • 14 алатки за брада, коса и тело

 • Водоотпорен

Усовршете го вашиот стил со најпрецизниот мултифункционален тример. Четрнаесетте премиум алатки ви овозможуваат поддршка за вашиот уникатен стил од глава до пети. Уживајте во максималната прецизност на ножевите со технологијата DualCut и дополнителната контрола со гумената рачка што не се лизга.


Технологија DualCut за максимална прецизност

Два пати повеќе ножеви

Уживајте во совршената прецизност со технологијата DualCut која што вклучува два пати повеќе ножеви. Челичните ножеви лесно се допираат еден до друг - така се острат додека работат, па дури и по 5 години употреба се остри како да се нови.

Потстрижувајте и обликувајте ги лицето, косата и телото

14 алатки

Овој мултифункционален тример „се-во-едно“ удобно ги потстрижува и ги обликува влакната на лицето, ја потстрижува косата и ги обликува влакната на телото. Овој производ доаѓа во комплет со 6 додатоци: метален тример, бричалка за тело, прецизна бричалка, метален тример за детали, тример за нос и уши, додаток за заштита на кожата на телото и 8 чешли за поткастрување на влакната од лицето, косата и телото.

Водоотпорен за удобно користење под туш и за лесно чистење

100% водоотпорен

Овој мултифункционален тример е дизајниран да биде воодоотпорен за да можете удобно да го користите под туш и лесно да го чистите под млаз вода.

Што е во кутијата?

Вашиот мултифункционален тример MG7745 доаѓа во комплет со:

 • метален тример
 • прецизен тример
 • бричалка за тело
 • прецизна бричалка
 • тример за нос и уши
 • додаток за заштита на кожата на телото
 • 3 чешли за коса: 9, 12, 16 мм
 • 2 чешли за тело: 3, 5 мм
 • чешел за брада што се нагодува: 3-7 мм
 • 2 чешли за подникната брада: 1 и 2 мм
 • Торбичка за одложување
 • Четка за чистење


Споредба на нашите апарати

за други
модели на Lumea

Серија 7000

MG7745/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 7000

MG7785/20

Купи од Neptun Купи од Setec

Серија 5000

MG5730/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 3000

MG3730/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Основни карактеристики

 • Поткастрување во два правца
 • Ножеви што сами се острат
 • 14 алатки за коса, лице и тело
 • 5 години продолжена гаранција
 • Поткастрување во два правца
 • Ножеви што сами се острат од не`рѓосувачки челик
 • 18 алатки за коса, лице и тело
 • 5 години продолжена гаранција
 • Поткастрување во два правца
 • Ножеви што сами се острат
 • 11 алатки за коса, лице и тело
 • 4 години продолжена гаранција
 • Пријателски кон кожата за перфектно поткастрување
 • Ножеви што сами се острат
 • 8 алатки за коса и лице
 • 3 години продолжена гаранција

Лесна употреба

 • 100% водоотпорен
 • Гумена рачка што не се лизга
 • Без потреба од подмачкување
 • 100% водоотпорен
 • Гумена рачка што не се лизга
 • Без потреба од подмачкување
 • 100% водоотпорен
 • Гумена рачка што не се лизга
 • Без потреба од подмачкување
 • Додатоци што можат да се мијат
 • Без потреба од подмачкување

Батерија

 • Литиум-јонска батерија
 • 180 минути безжична употреба
 • Целосно полнење за 60 минути
 • Литиум-јонска батерија
 • 5 часа безжична употреба
 • Целосно полнење за 120 минути
 • Батерија NiMh
 • 80 минути време на работа
 • Целосно полнење за 16 часа
 • Батерија NiMh
 • 60 минути време на работа
 • Целосно полнење за 16 часа

Вклучени додатоци

 • Метален тример
 • Прецизен тример
 • Прецизна бричалка
 • Tример за нос и уши
 • Бричалка за тело
 • Додаток за заштита на кожата на телото
 • Чешел за брада што се нагодува: 3-7 мм
 • 2 чешли за подникната брада: 1 и 2 мм
 • 3 чешли за коса: 9, 12 и 16 мм
 • 2 чешли за тело: 3 и 5 мм
 • Кутија за одложување
 • Четка за чистење
 • Метален тример
 • Прецизен тример
 • Прецизна бричалка
 • Широк тример за коса
 • Tример за нос и уши
 • Бричалка за тело
 • Додаток за заштита на кожата на телото
 • Чешел за брада што се нагодува: 3-7 мм
 • 2 чешли за подникната брада: 1 и 2 мм
 • 4 чешли за коса: 4, 9, 12 и 16 мм
 • 2 чешла со коси запци за подстрижување во премин
 • 2 чешли за тело: 3 и 5 мм
 • Кутија за одложување
 • Четка за чистење
 • Метален тример
 • Прецизен тример
 • Прецизна бричалка
 • Tример за нос и уши
 • Чешел за брада што се нагодува: 3-7 мм
 • 2 чешли за подникната брада: 1 и 2 мм
 • 3 чешли за коса: 9, 12 и 16 мм
 • 1 чешел за тело: 3 мм
 • Четка за чистење
 • Тример
 • Tример за нос и уши
 • Чешел за брада што се нагодува: 3-7 мм
 • 3 чешли за коса: 9, 12 и 16 мм
 • 2 чешли за подникната брада: 1 и 2 мм
 • Кутија за одложување
 • Четка за чистење
Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket