Интегриран вакумски систем собира до 95% од пресечената брада

Тример за брада
Сериja 7000 • Интегриран вакумски систем

 • Иновативен систем Lift & Trim

 • 20 степени за должина

Со тримерот за брада потстрижете ги брадата, мустаќите и бакенбардите, без да направите безредие околу себе. Неговиот моќен механизам со вакуум ги вшмукува потстрижените влакна во движење, со што не им дозволува да се разлетаат наоколу.


Интегриран вакумски систем

Вграден вакумски систем

Со нова подобрена технологија за 50% помоќна вшмукувачка сила, која ги собира влакненцата додека ги потстрижувате, а Вие уживате во совршено обликувана брада, без да оставате неред зад себе

Совршено обликувана брада

Иновативен систем Lift & Trim

Интегрираниот чешел ги подига и ги насочува влакненцата во оптималната позиција за сечење, за лесно обликување.

Изберете ја саканата должина

20 степени за подесување на должина

Изберете ја саканата должина со едноставно вртење на тркалцето за регулирање на рачката, додека не стигнете до саканата должина од 0,5 до 10 мм со прецизност до 0,5 мм.

Што е во кутијата?

Вашиот тример за брада BT7510 доаѓа во комплет со:

 • Прецизен тример
 • Чешел за брада: 3мм
 • Чешел за детали
 • Торбичка
 • Четка за чистење


Споредба на нашите апарати

за други
модели на Lumea

Серија 7000

BT7510/15

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Серија 3000

BT3226/14

Купи од Neptun Купи од Setec

Серија 3000

BT3206/14

Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket

Основни карактеристики

 • Вграден вакуумски систем
 • Систем за поткревање и потстрижување
 • Систем за поткревање и потстрижување

Систем за потстрижување

 • Двојно наострени метални ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Ножеви со заоблени врвови за нежен контакт со кожата
 • Систем за поткревање и потстрижување
 • 20 поставки за должина за од 0,5 до 10 мм
 • Прецизност (големина на чекорите): од 0,5 мм
 • Двојно наострени метални ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Ножеви со заоблени врвови за нежен контакт со кожата
 • Систем за поткревање и потстрижување
 • 20 поставки за должина за од 0,5 до 10 мм
 • Прецизност (големина на чекорите): од 0,5 мм
 • Ножеви од не`рѓосувачки челик
 • Ножеви со заоблени врвови за нежен контакт со кожата
 • Систем за поткревање и потстрижување
 • 20 поставки за должина за од 0,5 до 10 мм
 • Прецизност (големина на чекорите): од 0,5 мм

Лесна употреба

 • Додатоци што можат да се мијат
 • Дигитален приказ
 • Показател за батерија со 3 нивоа
 • Работа со или без кабел
 • Без потреба од подмачкување
 • Додатоци што можат да се мијат
 • Показател за батерија со 3 нивоа
 • Работа со или без кабел
 • Без потреба од подмачкување
 • Ергономска рачка
 • Додатоци што можат да се мијат
 • Показател за батерија со 3 нивоа
 • Работа со или без кабел
 • Без потреба од подмачкување
 • Ергономска рачка

Батерија

 • Литиум-јонска батерија
 • Време на работа: 100 минути
 • Време на полнење: 1 час
 • Батерија NiMh
 • Време на работа: 60 минути
 • Време на полнење: 1 час
 • Батерија NiMh
 • Време на работа: 60 минути
 • Време на полнење: 1 час

Вклучени додатоци

 • Прецизен тример
 • Чешел за брада: 3 мм
 • Чешел за детали
 • Торбичка
 • Четка за чистење
 • Чешел
 • Торбичка
 • Четка за чистење
 • Чешел
 • Торбичка
 • Четка за чистење
Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Neptun Купи од Setec Купи од Technomarket